Yaka İlkokulu

Vizyon: Bireysel farklılıkları dikkate alan, araştırma sorgulama becerileri gelişmiş, yaşam boyu öğrenmeyi ilke edinmiş, milli ve ahlaki değerlerine bağlı tarih bilincine sahip, yaşadığı coğrafyayı bilen, sorumluluklarını bilen, insan haklarına saygılı, Atatürk ilke ve inkılaplarını benimsemiş, yeniliklere açık iyi bireyler yetiştirmek.

Misyon: Kendisiyle ve toplumuyla barışık, teknolojik gelişmeleri takip eden öğrenmeye meraklı, sağlıklı iletişim kurabilen, sorumluluk üstlenebilen, öz güven sahibi, üretken, yaratıcı, araştıran ve sorgulayan, gelişmelere açık Atatürk İlkelerine ve Laik Cumhuriyete sahip çıkan 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek bireyler yetiştirerek Bozdoğan ilçesinin örnek ve model okulu olmak.

Başarılar:

Isınma: SOBA
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://yakaio.meb.k12.tr

Adres - Yaka Köyü Bozdoğan

Adres - Yaka Köyü Bozdoğan

Ulaşım ULAŞIM BİRLİK ARABASI YA DA TAKSİLERLE SAĞLANMAKTADIR.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İLÇE MERKEZİ BOZDOĞAN’A 7 KM,İL MERKEZİNE 87 KM UZAKLIKTADIR.